divendres, 26 de març del 2021

Montorroio

 Sortida del dia 26 de febrer 2021


Montorroio, per Cabdella

*Desnivell: 1100m

*Distància: 10km

*Durada: 5h

*Data: 23/02/2021

*Risc d'allaus: 2/3



Després de la nevada anem a fer una visita a la vall fosca aprofitant els entrenaments confinats que podem fer els federats. Comencem pujant per la canal del Pigoló amb esquis a l'esquena i fins a l'alçada del carrilet no podem calçar. Son 30 min de porteig aprox, i després entre clarianes i boira anem avançant de camí al cim.

La neu compactada pel vent que encara es deixa sentir dalt del cim amb ratxes fortes i el dia mica en mica es va obrint. 




Els reflexes del pic de Coma l'Espada ens acompanyen en la pujada per la Canal del Pigoló, on comencem a trobar la neu caiguda a la cota 1850 aprox.





A l'alçada del carrilet ja fiquem esquis als peus i veiem l'entrada del túnel quasi tapada. Anem seguint el track, estones dins la boira.




Arribem a la base del cim i la pendent agafa inclinació. Les estones que surt el sol es pot observar les magnífiques baixades que ofereix aquest cim






La baixada anar fent esperant que marxi la boira i un cop millora ens deixem caure amb grans girs per les immenses pales amb neu un xic pesada .



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada