dimarts, 3 de febrer del 2015

Pic del Cap del Closos

Sortida realitzada el 13 de desembre 2014

CAP DE CLÒSOS 2416m

Con
tinua de moment amb poca neu el Piri, però hi ha llocs com la seva cara nord (Aran) on encara es poden fer ascencions amb esquis.













Sortim del parquing del pla de Beret i així tenim la neu a tocar dels cotxes. L'index d'allaus es baix 2 amb alguna acumulació sota vent del nord.












Al fons el Plà de Beret. A la part més plana la neu es manté amb una crostra de gel que els raigs de sol no arriben a transformar.













Agafem direcció nord i a l'esquerra deixem el telecadira que puja al Costarjàs. 















De moment temporada amb poca neu, les herbes encara no estan cobertes del tot, però els pendents suaus i herbosos fan que no raequem pedra en cap moment.













Arribem en poca estona al cap de la serra. El dia no acaba de ser assoleiat del tot però ens deixa foquejar d'alló més bé,
El Pere ja intueix el cim dels Clòsos.













Últims metres de carena per la Rosa. Cada nevada ha vingut acompanyada de forts vents i es veu clarament en el terreny. Al darrera el veu el cim del Pedescauç.













Arribem a l'avantcim.El Guigri ja està en plena forma i l'Eloi també, ja no estossega.















Al fons les muntanyes de Montgarri. El Salva reflexa l'alegria d'arribar dalt, o potser es el record de la nit dessenfrenada que ha tingut.














Continua l'idil.li entre la meva jaqueta i jo. Es sense dubte la peça més utilitzada en tot l'ant, diaris o festius, plà o muntanya, es indiferent ella sempre m'acompanya.













Si Pere, la primera de la temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada